Podeli:
Foto: EPA-EFE/AARON M. SPRECHER

NBA igrači suočavaju se sa jednim od najtežih izazova karijere u "Diznijevom svetu". Oni koji stignu do finalnih borbi za šampionski prsten, moraće da budu izolovani tri meseca u odmaralištu nedaleko od Orlanda.

Bez obzira koliko su dobri i koliko im je objekata na usluzi, promena života je radikalna u odnosu na ono na šta su navikli.

Ulaz (pojedinih) gostiju biće dozvoljen tek od prvog kola plejofa, a to može da bude problem. Drugi veruju da će se NBA balon pući zbog seksualnih potreba igrača.

PROČITAJTE JOŠ

“Da li zaista mislimo da će ‘rekreativne aktivnosti’ na koje su ovi momci navikli, biti paralizovane tri meseca?Neko mora da kaže: Da li zaista verujete da će neko biti bez supruge ili žene (toliko dugo)? Pa to može da traje traja tri nedelje, a a kamo li tri meseca”, zapitao se Stiven A. Smit, analitičar ESPN.

Istina je da su pojedini NBA poznati po promiskuitetnosti ili po tom što vole striptiz barove. U Orlandu će im to biti teško, mada se već priča o igračima koji su prijateljicama poslali poziv da dođu u “balon”, a postoje čak i veb stranice na kojima može d as e kladi koja će se slavna ličnos prvi pojaviti u “Diznijevom svet”.

Svesni poteškoća NBA igrača da imaju seks tokom karantina, neke internet stranice im nude svoje usluge besplatno putem elektronske pošte, navodi novinar Fred Kac iz “Atletika”.

Majk Jang, direktor “Atletik lab” koji je proučavao odnos između seksa i sportskih performansi u 2016. godini, veruje da će nedostatak fizičkog kontakta biti jedan od najvećih testova stresa tokom NBA završnice.
“Jedna ili dve nedelje verovatno nisu veliki problem, ali vidimo da taj period (apstinencije) može da bude duži od šest nedelja. To će biti jedno od prvih mesta na kojima bi ‘balon’ mogao da pukne”, kaže Jang.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar