Podeli:
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Deo navijača Partizana je najavio bojkot košarkaškog kluba posle nedavnih dešavanja.

Partizan je najpre ostao bez šanse da se plasira u Evroligu, iz ekipe je otišao plejmejker Kori Volden, a potom je saradnju sa klubom raskinuo i trener Andrea Trinkijeri.

PROČITAJTE JOŠ

Grupa navijača Partizana koja stoji iza informativnog portala partizan.net, objavila je saopštenje u kom najavljuje bojkot daljih aktivnosti kluba.

“KK Partizan je imao nedefinisanu sezonu iza sebe. Da li je uspešna ili ne, ne može se utvrditi na osnovu poteza Uprave kluba. U trenutku prekida sezone KK Partizan je bio najuspešniji klub u Evropi, sa dva osvojena trofeja, sa prvim mestom u ABA ligi pred plej of kao i otvorenim putem do titule Evrokupa. Kovid-19 nas je zaustavio ka možda i istorijskoj godini za naš klub”, navodi se u saopštenju.

Dalje, upućeno je pitanje predsedniku kluba.

“Da li je to bilo dovoljno za Ostoju Mijailovića ili možda čak i previše? Odgovor leži u klubu ili možda u državnom vrhu! Posle ovakve sezone odreći se jednog od najboljih igrača a potom i trenera je odraz da u klubu nisu bili zadovoljni postignutim ili opet ponavljamo možda je ovaj tim uradio više nego što je smeo”.

Partizan.net je zatim naveo “da sezonu 2020/21 neće konferencijski pratiti i neće pisati izveštaje posle utakmica, jer ne želi da daje legitimitet upravi kluba za nedela”.

“Status ikebane u ovoj zemlji KK Partizan ne sme da ima, a poslednji potezi Ostoje Mijailovića pokazuju da se upravo ka tome teži. Pojačanje, imena koja će doći, kako za parket, tako i za mesto prvog trenera, neće amnestirati ono što svi vide. KK Partizan ne sme da bude na vrhu, a to je prirodno mesto našeg kluba. Do boljih vremena”, navedeno je.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar