Srpska napredna stranka u Čačku počela je da, kako kažu naši sagovornici, "okupira" stanare u tom gradu, budući da šalju svoje članove od vrata do vrata kako bi izdejstvovali sigurne glasove pred izbore 3. aprila.

U Ljubiću, u Ulici Danice Marković stanar je usnimio osobu koja je, idući od vrata do vrata, „obavljala svoj posao“. Kad ga je stanar zapitao šta traži tu i odakle mu spiskovi ljudi iz tog solitera, naprednjak mu je odgovorio da je iz SNS i pobegao.

„U taboru naprednjaka u Čačku je zavladao toliki strah i panika od poraza na izborima da su krenuli u agresivnu kampanju od vrata do vrata u sred bela dana gde ljude najstrašnije pritiskaju da daju siguran glas za njih“, kaže za Nova.rs administrator Fejsbuk stranice Dnevna doza prosečnog Čačanina, Pavle Jelesijević, koji nam je ustupio i ovaj snimak.

Prema njegovim rečima, oni evidentiraju ko ne želi da glasa za SNS verovatno s ciljem da bi se sa istima obračunali u slučaju da ostanu na vlasti.

„Ali još strašnija je činjenica da su im aktivisti koji zvone ljudima na vrata svi 70+ godina. Postavlja se pitanje gde su mlađi simpatizeri stranke, jer se SNS u Čačku na sva usta hvali cifrom od sedam ili osam hiljada članova. Najstariji sugrađani su primorani da rade prljave poslove za stranku, jer se mladi očigledno boje odmazde građana. U strahu su i da se javno vidi da su članovi naprednjaka, jer ta stranka predstavlja sinonim svega negativnog u našem gradu i rejting im je rekordno nizak, tuga, čemer i jad“, zaključio je naš sagovornik.

BONUS VIDEO: Aleksandar Vučić kandidat SNS za predsednika Srbije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (9)