Predviđaju joj veliku karijeru i posle IDJShow-a: Amna je spremna za sve VIDEO

IDJshow 23. maj 202220:28
Podeli:

Amna Alajbegović, jedna od takmičarki IDJShow-a, govorila je za Nova.rs o učešću u ovom talent šou programu, ali i o željama za buduću karijeru.

Amna je prošle nedelje bila na drugom mestu po broju glasova publike i žirija, a nakon poslednje epizode izbila je na prvu poziciju. U razgovoru za Nova.rs ističe da to, ipak, nije presudno.

PROČITAJTE JOŠ

„Meni je najbitnije da budem zadovoljna nastupima i da znam da će publika da uživa. Ima tu ljudi koji su super, ali su niže na tabeli jer ih uhvati trema ili ne mogu da nađu dobru pesmu. Ne mislim da je presudno to što je na tabeli“, kaže ona.

Upitana da li čita komentare o sebi, Amna priznaje da to radi često.

"Naravno da čitam, volim konstruktivne kritike. Svako voli pohvale, to mi laska, a pročitam i hejt", iskrena je mlada zvezda.

Upitana da li bi bila spremna na kompromise u budućoj karijeri, zarad komercijalnog uspeha, Amna kaže da bi svemu morala da da lični pečat.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Trudiću se da i kada radim nešto što je van moje komfor zone to koliko toliko prilagodim. Moram da se osećam udobno u tome i da se osećam kao da je moje", priča ona.

Ceo razgovor sa Amnom pogledajte u video prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Stefan Maljković - IDJ Show

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar