Podeli:
Foto: Nacionalna policija Ukrajine

Službenik nacionalne policije Ukrajine Rostislav Černobrivi priveden je u istrazi pokušaja ubistva Radoja Zvicera (37). Tu informaciju objavio je telegram-kanal "Country Policy", pozivajući se na izvore u Ministarstvu unutrašnjih poslova Ukrajine.

Kako se navodi Černobrivi je viši narednik kijevske policijske pukovnije.

“Prema istrazi, Černobriv je sa drugim policajcima iz kijevskog puka pomogao ubicama od trenutka kada su stigli u Ukrajinu,” saopšteno je.

Baranin Stefan (Mandić) Đukić (30), Podgoričanin Emil Tuzović (30), kao i srpski državljani Petar Jovanović (46) i Milan Branković (31), uhapšeni su u Ukrajini zbog sumnje da su pokušali da ubiju Zvicera.

Kako prenosi Obozrevatel, oni su uhapšeni u Odesi, a prilikom hapšenja pružali su otpor i pokušali da pobegnu.

Foto: Printscreen/
Національна поліція України

Sagovornik “Vijesti” kazao je da je Đukić u Ukrajini boravio sa falsifikovanim pasošem Severne Makedonije.

On i Tuzović navodno pripadaju barskom kriminalnom klanu, kojim rukovodi Alan Kožar.

Foto: Nacionalna policija Ukrajine

Zvicer – navodni vođa kavačkog kriminalnog klana izrešetan je u utorak u centru Kijeva – na objavljenim snimcima Nacionalne policije Ukrajine vidi se da Zvicer trči u pravcu parkinga, gde su ga, sakriveni između automobila, sačekala dva muškarca i zapucala…

zvicer

Šef Nacionalne policije Igor Klimenko kazao je da su napadači u Ukrajinu stigli početkom maja, nakon čega su kupili vozila, automatsko vatreno oružje i organizovali praćenje Zvicera i njegove porodice…

Tvrdi da je ta četvorka pokušala da pobegne i napusti Ukrajinu van carinskog nadzora, preko granice između Ukrajine i Moldavije.

(Izvor: Vijesti.me)

Komentari

Vaš komentar