Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Darijan Mandić (39), sin poznatog pevača Olivera Mandića (66), koji je u petak popodne uhapšen nakon što je napao policajce koji su došli po prijavi nasilja u porodici od strane njegove majke Mirjane (64), pušten je na slobodu posle saslušanja u Drugom osnovnom tužilaštvu.

Naime, u medijima se u petak uveče pojavila vest da se sin legende jugoslovenskog roka, oko 16 časova posvađao sa majkom Mirjanom sa kojom živi na Voždovcu, a potom je i fizički napao.

“Mirjana je pozvala policijsku patrolu i kazala da se sin svađa sa njom, kao i da postaje sve agresivniji i preti da će je prebiti, pa je ona veoma uplašena. Kada su policajci stigli ona nije želela da priča sa njima, a Darijan je počeo da ih vređa, pa je priveden i zadržan zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti”, kaže izvor Kurira.

“Mlađi Mandić je pred tužiocem priznao da je vređao policajce, pa je nakon saslušanja pušten na slobodu. Njemu je izrečena i hitna mera, jer je u ovoj porodici i ranije bilo sličnih situacija “,objasnio je sagovornik lista iz istrage.

Kako izvor navodi, Darijan Mandić do sada nije osuđivan.

“Ranije se dešavalo da se on i majka sporečkaju, pa ona pozove policiju. Međutim, kad god bi patrola otišla, ona nije želela da sarađuje i ispostavilo bi se da su se u međuvremenu pomirili. Čak ni sada, Mirjana na sebi nije imala vidljive povrede”, dodao je izvor.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar