Podeli:
Foto: Privatna arhiva

Telo Aleksandra Halabrina (26), koji je nestao 20. marta na Banjici, pronađeno je zakopano u selu kod Sopota, sa prostrelnom ranom na glavi. Njegova majka Mara Halabrin potvdila je za medije da je njen sin ubijen, dodavši da se sa njim poslednji put čula tog 20. marta, od kada mu se gubi svaki trag.

Ona je za portal Kurir.rs ispričala da se sa sinom poslednji put čula telefonom 20. marta oko 14 sati, da bi samo dva sata kasnije on bio nedostupan.

“Pitala sam ga kako je, jer je iz Janošika otišao u Beograd da se nađe s prijateljima. Rekao mi je da je dobro i da ćemo se čuti kasnije”, rekla je majka mladića za taj portal.

Kako je ispričala, nisu ni posumnjali da ovako nešto može da se desi.

“U martu je doputovao iz Mađarske, pa mu je određena mera samoizolacije. Svi su mislili da je zbog toga pobegao od kuće i da se krije. Međutim, moje najcrnje slutnje su se obistinile posle dva meseca. Ko zna šta je moje jadno dete pretrpelo pre smrti. Možda su ga mnogo mučili, ne izbija mi to iz glave”, rekla je ona.

Ona je dodala i da ne zna da li je njen sin bio u sukobu sa nekim.

“Nisam upućena u to da li je s nekim imao probleme. Video se s tim drugom na Banjici i navodno su se rastali. Došao je neko po njega kolima i tada je, verujem, otet”, dodala je majka mladića.

Podsetimo, telo Aleksandra Halabrina pronađeno je 16. maja ove godine sa prostrelnom ranom na glavi. Telo je pronašao čobanin Mirko M., koji je napasao koze. Kako je ispričao za ,edije, njegovi psi su došli do mesta na kome je bilo telo mladića, krenuli da kopaju, sve dok nisu naišli na leš mladića.

Komentari

Vaš komentar