Podeli:
David Nikolić Foto:Privatna arhiva

David Nikolić (19) iz svrljiškog sela Ribare nestao je 30. jula iz svog porodičnog doma, a porodica mladića apeluje na sve građane da ih obaveste ukoliko imaju neke informacije o ovom slučaju.

Kako porodica ovog devetnaestogodišnjaka kaže za portal Nova.rs, u potragu za mladićem uključili su se meštani, lovci, a nestanak je prijavljen i policiji.

“On je nestao u četvrtak i od tada ne znamo ništa o njemu. Bio je pod terapijom zbog depresije, mnogo je labilna ličnost. Misli da se njemu smeju drugaric, imao je nekih problema i od tada je mnogo sumnjičav, nepristupačan s ljudima. Vodilo smo ga privatno i bio je jedno vreme dobro i sada na poslednjoj kontroli mu je smanjena doza lekova koje je pio i simptomi su se vratili. U četvrtak je tokom razgovora sa mamom krenuo da priča da njega niko ne shvata, ne voli, da ga ljudi ne razumeju”, kaže za naš portal Dajana Nikolić, sestra mladića.

David Nikolić Foto:Privatna arhiva

Ona navodi da je u četvrtak oko 17 sati izašao iz kuće i nije se više vratio.

“On mnogo voli virtuelni svet, igrice i slično. To je doprinelo stanju u kome se nalazi. Zavoleo je taj svet i misli da je to, neko, njegovo mesto. Nije agresivan, neće da napadne nikoga.. On nije mali, moguće da se iz straha sakrio u neku napuštenu kuću. Moguće je da ga je strah da izađe jer se boji da će opet biti smešten u bolnicu. Znam da je to bilo stresno za njega, ali mu je pomoglo. Svi ga tražimo, češljamo i planine i kuće i nemoguće je da ga nigde nema”, kaže potresena devojka.

Porodica se plaši kako je mladić proveo noć, s obzirom da kod sebe nema ni hranu, ni vodu. U trenutku nestanka, mladić je na sebi imao crveno-crne patike i donji deo trenerica. Svi građani koji imaju neke saznanja o pomenutom slučaju, neka se jave u nadležnu policijsku stanicu.

Porodica apeluje na sve, koji imaju neku informaciju, da se jave na telefon 061/3254373.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar