Podeli:
Vazura
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbalski klub Partizan saopštio je da će u skladu sa novonastalom situacijom izazvanoj pandemijom koronavirusa, donirati sredstva Vladi Srbije.

“FK Partizan je doneo odluku da deo primanja fudbalera prvog tima, menadžmenta i sportskog sektora kluba donira Vladi Republike Srbije. Ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje da li će Partizan sprovesti akciju pomoci ili donacije, već smo u dogovoru sa nadležnim organima pratili šta je neophodno i najpotrebnije kao pomoć bolnicama i institucija od medicinskog značaja”, rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

PROČITAJTE JOŠ

Istakao je i da su crno-beli tokom čitave godine sprovodili različite akcije pomoći gde su transparentno pomagali kako novčano, tako i u garderobi, namirnicama.

“Shodno situaciji u našoj zemlji izazvanoj pandemijom koronavirusa, svi igrači prvog tima, menadžment i sportski sektor odreći će se dela svojih mesecnih primanja za mart, gde ćemo kao klub ceo iznos donirati Vladi Srbije. Zahvaljujem se i našim igračima koji su ne samo sada, već kad god je to potrebno, prepoznali važnost situacije i nesebično pružili materijalni doprinos. Apelujem i na druge, i javne sektore, da i oni pomognu koliko mogu, novčano ili na drugi način koji je neophodan u ovom trenutku”, naglasio je Vazura.

Kako je navedeno, Partizanova donacija bice uplaćena u sredu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram