Podeli:
Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Siniša Mihajlović, trener fudbalera Bolonje, posle godinu i po dana od drugog debija na klupi italijanskog kluba, ponovo se sastaje sa ekipom Intera, za koji je nekada igrao.

Početkom februara 2019. je uspeo da nanese poraz nero-azurima. Inter je sada na trećem mestu, ima 64 boda, a Bolonja ima 27. Mihajlović kaže da je jasno ko je favorit u ovom susretu.

PROČITAJTE JOŠ:

“Inter je jači, tu nema dileme. Da bismo imali prava da se nadamo nečemu, oni ne smeju da odigraju najbolje što mogu, a mi moramo da odigramo savršeno. Pokušaćemo”, kaže srpski stručnjak.

Pitanje je da li će Mihajlović izvesti tim u istoj formaciji kao u proteklom kolu kada su odigrali nerešeno protiv ekipe Kaljarija (1:1).

“Što se tiče same igre, bili smo sasvim dobri, možda je moglo bolje u napadu, dosta smo promašivali”, kaže strateg Bolonje.

Bez obzira što je Bolonja u sredini tabele, srpski stručnjak kaže da ništa još nije obezbeđeno.

“Ne želim da se opterećujem brojkama, nismo sigurni sa 27 bodova na devet kola pre kraja. Takođe možemo da se borimo i za izlazak u Evropu. Ne želim bilo kakvo opuštanje, uvek ću tražiti od igrača da pruže sve od sebe, ako tako ne bude, biće posledica. Ovi mečevi će pokazati na koga mogu da računam i naredne sezone”, zaključio je Mihajlović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar