Podeli:
Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Siniša Mihajlović, trener fudbalera Bolonje, nije bio zadovoljan posle poraza njegove ekipe u susretu 27. kola Serije A. Bolonja je kod kuće porađena sa 0:2 (0:2).

Srpski stručnjak je pre toga u poluvremenu meča bio vidno nezadovoljan što je arbitar Đanluka Roki dosudio penal za Juventus.

PROČITAJTE JOŠ:

Italijanski mediji prenose da je saradnicima na klupi rekao:

“Da vidim samo da li bi nama dosudili ovakav penal!”

Po završetku meča, srpski stručnjak je u izjavi za “Skaj Italija” sumirao utiske sa utakmice.

“U poslednjih 20 minuta, kada nisu imali više snage, pokušali smo nešto sa izmenama i igrali smo dobro, ali nismo bili dovoljno opasni ili barem ne koliko sam ja to želeo. Momci su odigrali koliko su mogli, nedostajalo je malo hrabrosti i kvaliteta. Znali smo da nam je Juventus protivnik, ali voleo bih da vidim nekun ideju u igri. Bilo je pomalo straha, a to mi se ne sviđa”, rekao je Siniša.

Onda je opet prešao na penal za goste.

“Uvek imate to gurkanje u penal zoni. Mogao je da ga svira, ali…” dodao je Mihajlović i nastavio – Momci moraju da veruju da mogu bilo kome da otežaju posao, moramo biti opasniji. Nije u mojoj prirodi da se branim, mada bih pre meča pristao na remi. Rodrigo Palasio nije bio fizički spreman, imao je problema sa povredom, videćemo šta će biti. Ima još 11 utakmica, biće mesta za svakoga, ali treba se pokazati kad ste na terenu. Igrači sa klupe su uspeli da postignu samo dva gola do sada, očekujem više od onih koji ulaze. Videćemo šta treba za narednu sezonu”.

Na pitanje kako se oseća, rekao je:

“Ako vas slomi strah od bolesti, tonućete i dalje. Morate biti sve jači. Kako ja to zamišljam – kad neko poznaje sebe i ne dozvoljava sebi da padne, već pokušava da pobedi nesreću. Sa mentalne strane to je vrlo važno. Posle toga, sve je lakše. Onda su i doktori mogli da urade sjajan posao. Naučio sam da budem strpljiviji, uživam u životu i normalnim stvarima više nego pre”, zaključio je trener Bolonje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar