Podeli:
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaleri Čukaričkog su u utorak ujutro odradili test na prisustvo koronavirusa.

Pored igrača koji su bili u prvom timu prošle sezone, testove su odradili i momci koji su bili na pozajmicama, a koji će početi pripreme za novu sezonu sa Brđanima.

PROČITAJTE JOŠ

To su Marko Šarić, Bojica Nikčević, Slobodan Rubežić, Andrija Fratrović, Novak Mićović, Marko Rakonjac, Nikola Terzić i Kosta Aleksić.

Za sredu i četvrtak u prepodnevnim časovima predviđeni su zdravstveni pregledi u Zavodu za sport i medicinu rada u Košutnjaku.

Prva prozivka i trening na stadionu na Banovom brdu zakazani su za sredu u popodnevnim časovima.

Fudbaleri Čukaričkog će raditi u Beogradu, na svom stadionu, sve do odlaska na Zlatibor 12. jula.

Prvi prijateljski meč belo-crni će odigrati 8. jula protiv novog člana Prve lige Srbije, a još se čeka ime rivala za 11. jul.

Na Zlatiboru, Čukarički će odigrati kontrolne susrete protiv Zrinjskog, Borca iz Banjaluke, Krupe i lučanske Mladosti.

View this post on Instagram

Fudbaleri Čukaričkog su u utorak ujutro su odradili test na prisustvo virusa COVID-19. Pored igrača koji su bili u prvom timu prošle sezone, testove su odradili i momci koji su bili na pozajmicama, a koji će početi pripreme za novu sezonu sa Brđanima. To su Marko Šarić, Bojica Nikčević, Slobodan Rubežić, Andrija Fratrović, Novak Mićović, Marko Rakonjac, Nikola Terzić i Kosta Aleksić. Za sredu i četvrtak u prepodnevnim časovima predviđeni su zdravstveni pregledi u Zavodu za sport i medicinu rada u Košutnjaku. Prva prozivka i trening na stadionu na Banovom brdu zakazani su za sredu u popodnevnim časovima. Fudbaleri Čukaričkog će raditi u Beogradu, na svom stadionu, sve do odlaska na Zlatibor 12. jula. Prvi prijateljski meč belo-crni će odigrati 8. jula protiv novog člana Prve lige Srbije, a još se čeka ime rivala za 11. jul. Na Zlatiboru Čukarički će odigrati kontrolne susrete protiv Zrinjskog, Borca iz Banjaluke, Krupe i lučanske Mladosti. #fkcukaricki #superliga

A post shared by FK Čukarički (@fkcukaricki) on

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar