Skrozza o napadu na Žaklinu Tatalović i borbi sa koronom

Emisije 10. nov. 202020:36 > 20:37
Podeli:
Tamara Skrozza Foto:Nova S

Gošća vešerašnje emisije "Među nama" bila je novinarka Vremena i agencije Fonet Tamara Skrozza, a sa voditeljkom i novinarkom Majom Nikolić razgovarala je o napadu na novinarku N1 Žaklinu Tatalović, i o koronavirusu.

Skrozza je na samom početku emsije rekla da je apsolutno sigurna, da je skanadal u emisiji „Hit tvit“, kada je folk pevač Aca Lukas vređao Žaklinu Tatalović, unapred planiran i da nije reč o incidentu, te da je ovo jedan od napada na novinare koji imaju zadatak da prikriju druge stvari koje bi možda zauzele veću pažnju javnosti, da tog skandala nije bilo.

„Planiran je kao što su planirani i svi, a Žaklina je zakačila da Aci Lukasu zapadne da je napada, a nekim drugima su zapali neki blaži, elegantiji, više s uvredama između redova. Naslućujem negde i zbog čega se baš u tom trenutku napad dogodio. Mislim da se želelo prikriti ono što se prethodne večeri dogodilo na konferenciji za novinare Aleksandra Vučića, koji je tada obilazio kovid bolnicu u Batajnici. Njegovo ponašanje tada bilo je zaista zabrinjavajuće, on je izneo niz nekih stvari koje, po mom mišljenu, ne priliče predsedniku države i mislim da je namera bila da se skrene pažnja sa toga, a možda i sa još nečega o čemu ćemo tek naknadno saznati sledećih dana“, rekla je Tamara Skrozza.

Ona je dodala da je Verica Bradić mogla i trebalo da uradi nešto više kako bi Acu Lukasa sprečila da vređa Žaklinu Tatalović.

„Slažem sa ocenom da u živom programu može svašta da se dogodi, ali ako zovete Acu Luksa, posebno u stanju u kojem je on te večeri bio, i prosto, ja nisam TV novinarka, tu ste vi daleko iskusniji, ali po svemu onome što znam, novinarka, novinar, koji vodi taj živi program, mora da bude naročito na oprezu šta tu može da se dogodi. I osim što bi trebalo da prekine gosta, trebalo bi na neki način i da se ogradi od onoga što je taj gost rekao“

O čemu je još govorila Tamara Skrozza, pogledajte u video snimku:

Komentari

Vaš komentar