Simonović: Vučićev intervju iz voza je tragikomična predstava

Emisije 23. jan. 202223:22
Podeli:
Veselin Simonović, gost, emisija Pregled dana Newsmax Adria
Veselin Simonović Foto: Newsmax Adria

Direktor i glavni urednik portala Nova.rs Veselin Simonović bio je gost večerašnje emisije "Pregled dana", u kojoj je, između ostalog, govorio o sinoćnjem obraćanju predsednika Srbije iz voza.

„To je meni sve izgledalo kao jedna baš loša i tragikomična predstava. Najvažnije za građane Srbije je da se to emitovalo na Pinku, predsednik svako malo ide na tu televiziju. Ta predstava je bila komična zbog toga što je taj voz stajao u mestu, a tragična je zbog toga što naš voz Srbija sa mašinovođom Vučićem ide u rikverc“, kaže Veselinović.

PROČITAJTE JOŠ

„On nas je već vratio u devedesete godine i svojim medijskim nastupima, ali i promovišući vrednosti koje je zastupao u to vreme“, dodaje.

Veselinović smatra da sinoć nije počela predizborna kampanja, več smo videli jednu vrstu "ubrzanja" kampanje koja uveliko traje.

"Vučić vodi kampanju od drugog dana posle pobede na izborima. On svake nedelje meri rejting i prema tome se ponaša. On nastupa u javnosti u zavisnosti od toga šta građani misle o nekom pitanju. Tako su odustali sada i od Rio Tinta, to je isto predizborna kampanja. Oni neće odustati od tog projekta, to je farsa. Ali istraživanje javnog mnjenja pokazuje da to može donekle da ugrozi njihov rejting."

Ceo razgovor sa Veselinom Simonovićem pogledajte u video prilogu:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar