„Nemci i Italijani prednjače, Belgija favorit iz senke“

Emisije 19. jun. 202123:38
Podeli:
Nebojša Todorović, gost, emisija Pregled dana
Foto: Newsmax Adria

Urednik na portalu Nova.rs Nebojša Todorović istakao je večeras u emisiji NewsMax Adria "Pregled dana" da su glavni favoriti na aktuelnom Evropskom prvenstvu u fubalu Nemačka i Italija, ali da Belgija ima dobre šanse da iznenadi.

„Fudbal i sport su nedostajali svima. Mnogo je lepo videti pun stadion kao danas u Budimpešti, gde je bilo 50,000 ljudi. Fudbal nije isti sport kada je sve prazno i sterilno“, kaže Todorović.

Danas je odigrana utakmica Mađarska-Francuska, koja je iznenadila mnoge, pošto je Mađarska remizirala sa aktuenim svetskim šampionom.

„Jedna od najvećih senzacija i iznenađenja dosadašnjeg Euro 2020 je sigurno utakmica Mađarska Francuska 1:1. Nakon toga je usledila fenomenalna utakmica, možda najbolja do sada, Nemačka-Portugal i pobeda Nemačke od 4:2. Ta grupa je stvarno neverovatna. Pored Nemačke i Francuske, tu su Portugal i Mađarska. Definitno će poslednje kolo odličiti ko če proći dalje“.

Euro2020 već je pun iznenađenja, a Todorović ističe da Italija može daleko da dogura na prvenstvu.

Gde gledati EURO 2020

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (Promo)

 

„Ako je neko iznenadio, to su Italijani – strastveni, emotivni, igraju fenomenalno od početka i verujem da mogu daleko da doguraju“. Glavni favoriti, kako kaže Todorović, su Nemci, ali i Belgija, koja ima prvog strelca Serie A.

POGLEDAJTE JOŠ:

Danski reprezentativac Kristijan Eriksen nedavno se srušio na terenu, nakon čega je utakmica prekinuta, a on transportovan u bolnicu. gde je utvrđeno da je imao srčani zastoj. Fudbaleri su konstantno pod fizičkim i psihilkim pritiskom, a Todorović kaže da fudbaleri nisu roboti.

„Oni nisu mašine i roboti, iako mogu da izdrže da igraju preko granice bola. Na svu sreću, Eriksen je dobro. On je čak napustio bolnicu, posetio je reprezentativne saigrače“.

Srbija je poslednji put učestvovala na Evropskom prvenstvu 2000. godine što je rezultat pogrešnih odluka i pogrešnih ljudi.

„Nažalost, Evropsko prvenstvo nismo igrali od 2000. godine. Mnogo je pogrešnih ljudi bilo na mestima gde nisu trebali da budu, počevši od predsednika saveza Sleviše Kokeze, sve do selektora Ljubiše Tumbakovića“, ocenio je Todorović.

Pogledajte gostovanje Nebojše Todorovića u emisiji NewsMax Adria „Pregled dana“:

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar