Pregled dana
Foto:Newsmax Adria

General u penziji Sreto Malinović bio je gost emisije "Pregled dana", gde je govorio o večerašnjim vojnim vežbama, izborima i ratu u Ukrajini.

On je upitan da prokomentariše današnje vežbe Vojske Srbije na poligonu Pasuljanske livade koje su organizovane pred predsednikom države i pred kamerama.

PROČITAJTE JOŠ

„To nije nešto novo. Naravno da se takve stvari vrlo često koriste u nekim predizbornim ili izbornim aktivnostima, ali čini mi se da to ovde nije slučaj. Uvek je bilo takvih stvari na kojima su se političari mrestili, ali od toga ima dosta koristi Vojska.“

On se osvrnuo i na rat u Ukrajini.

„Tragična mi je ta agresija Rusije na Ukrajinu i podseća me na ’99. i na golgotu kroz koju je naš narod prošao“, istakao je Malinović i dodao:

„Meni je karakterističan i srpsko-srpski rat oko rata u Ukrajini koji se dešava na mrežama i u medijima. Ne moramo o svemu davati stavove i mišljenje, pogotovo negde gde ne znamo sve i gde je propaganda postala toliko surova da će biti potrebne godine da se mržnja koja će nastati kao posledica ovoga što se dešava stavi u neke ‘normalne’ okvire.“

Ceo razgovor sa njim pogledajte u videu ispod:

BONUS VIDEO: Predrag Voštinić o skidanju Srbije sa dve stolice i izbornim nepravilnostima iz unutrašnjosti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)