„Posle najsmešnijeg virusa samo je Zvezda bila u Milanu“

Emisije 26. feb. 202123:38 > 23:39
Podeli:

"Godinu dana posle izjave o najsmešnijem virusu samo su fudbaleri Zvezde bili u Milanu. Nisu išli u šoping, ali se nisu ni obrukali. Godinu dana kasnije možemo da podvučemo liniju i vidimo kakvi smo to bili u pandemiji", rekao je Goran Dimitrijević u svom uvodu u emisiji NewsMax Adria "Pregled dana".

Dimitrijević je rekao da, nakon prvobitne zbunjenosti, vlast ipak ima dobar rezultat u borbi sa koronavirusom. Ono što nije dobro je prikrivanje podataka.

„Vlast koja je na početku bila sluđena i kojoj je trebalo vremena da se konsoliduje, poslednjih meseci beleži dobar skor: otvorene su nove bolnice, u imunizaciji smo među najboljima u Evropi. Ono što nije bilo dobro jeste prikrivanje podataka o stvarnom broju umrlih i o ceni borbe protiv korona virusa. Tretirali su nas kao malu decu, kao roditelji koji su na nas ljuti i nemaju vremena da pričaju sa nama“, navodi Dimitrijević.

Nakon godinu dana života sa koronavirusom i brojnim aferama u međuvremenu, još uvek odgovore na mnoga pitanja nemamo.

„Na marginama borbe protiv virusa političari se dovijaju na različite načine da održe rejting ili da možda dobro zarade. Neki suše meso, neki raspisuju unosne tendere. Ako sve zanemarimo, posle godinu dana pokazuje se ono što se vidi i posle skoro devet godina sadašnje vlasti: nemaju strpljenje za pitanja koja im ne prijaju. To više liči na razmaženu decu, nego na roditelje koji znaju šta treba da se radi“, zaključio je Dimitrijević.

POGLEDAJTE CELU EMISIJU:

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar