Podeli:
Foto: Printscreen/Facebook/Jasna Košel

Vozač autobusa gradskog prevoza u Beogradu napadnut je u Zemun jer nije hteo da u vozilo pusti putnika koji nije nosio zaštitnu masku.

Incident se dogodio nna linija 707 kod Saobraćajne škole u Zemunu, kada je građanin hteo, bez zaštite, da uđe u vozilo, a kada mu to šofer nije dozvolio krenuo je da napada vozača, pišu “Novosti”.

Događaj je opisala Beograđanka, koja je očevidac snimila incident i snimak okačila na društvenu mrežu Fejsbuk.

Vozač je, prema njenim rečima, otvorio prvo prednja vrata kako bi desetak ljudi ušlo, a zatim ostala vrata da bi putnici koji žele mogli da izađu.

Posted by Jasna Košela on Понедељак, 29. јун 2020.

To je iskoristio jedan muškarac bez maske i ušao u vozilo.

Vozač je, kako prenosi ova Beograđanka, ustao sa svog mesta, krenuo ka sredini autobusa i rekao putniku da ne može bez zaštite da ulazi u vozila gradskog prevoza.

“Čoveče nemoj me praviti budalom, da li treba otkaz da dobijem?” pita je vozač putnika, a prenosi žena koja je bila očevida.

Prema njenim rečima, muškarac je izašao iz vozila i krenuo da vređa, psuje, šutira autobus i torbom koju je nosio udara po vozilu.

“U jednom momentu je stvarno izgledalo da će se opasno potući, starija gospođa je prva prišla i počela da brani vozača. Prišla sam i ja, dok je ovaj divljao kao mahnit, okrenula sam mu leđa nadavši se da ipak neće smeti da me udari s leđa. Tu se on zaustavio, a onda se začula lomnjava. Odvalio je retrovizor meni iznad glave i pobegao”, prepričava ova putnica.

Vozač je, prema njenim rečima, pozvao policiju i rekao putnicima da izađu iz autobusa, jer je oštećen.

Komentari

Vaš komentar