Žena koja svaki vikend sa VW Golfom 2 „uništava“ Nirburgring

Auto 06. maj. 202111:39 > 11:43
Podeli:
Foto:netcarshow.com

Ova vlasnica Volkwagen Golfa 2 s ubačenim VR6 motorom, svaki vikend donimira na jednoj od najtežih trkačkih staza na svetu - Nürburgring. Kristel na ruci ima istetoviran broj šasije svog limenog ljubimca, a vozi ga Zelenim paklom kad god se ukaže prilika. Kako izgleda njena vožnja, pogledajte u videu.

Malo trkačkih staza nudi iskustvo kao Nürburgring Nordschleife. Poslednji video Mishe Charoudina, Youtubera poznatog po svojim klipovima oko „Zelenog pakla“, prikazuje devojku Kristel koja jurca stazom u svom Volkswagen Golfu 2 sa ubačenim VR6 motorom.

Svoj Golf Kristel je napravila sa prijateljima, i kaže da je od tada na Nordschleifeu gotovo svaki vikend, piše Auto Klub. Osim što je u njega ubačen VR6 motor, unutrašnjost automobila je potpuno ogoljena i ojačana sportskim kavezom. Kao istinski petrolhead, Kristel na ruci ima čak istetoviran broj šasije svog Golfa.

Kristel je jedna od retkih žena koje redovno posećuju Nürburgring. Brza je i odlično kontroliše snažnog Golfa, koji proizvodi oko 225 konjskih snaga (168 kW). Uspela je da oduševi i Mishu, koji praktično „živi“ na stazi.

Nedavno preminula Sabine Schmitz ostavila je ogromnu prazninu ljubiteljima motosporta širom sveta.

Ona je bila poznata kao „Kraljica Nürburgringa“, a njena istrajnost i pozitivnost u trkama ostavili su trajni uticaj na industriju. Kao dvostruka šampionka godišnje trke „24 Hours Nürburgring“, dokazala je da žene pripadaju automobilskom sportu.

Jasno je da niko neće moći da zameni Sabininu energičnost i pozitivnost, ali lepo je videti izuzetne talente poput Kristel.

Takođe, svako ko može Mishi da „zapuši usta“ na suvozačevom mestu – ozbiljno je brz i dobar vozač. Možda je baš Kristel sledeća „Kraljica Nürburgringa“.

Pogledajte kako Kristel vozi na stazi Nirburgring:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar