Perfektni primerak: Mercedes-Benz R107 sve je lepši

Auto 30. maj. 202114:51 > 14:55
Podeli:
Foto:Miloš Nikodijević

"Kada ga voziš, u oblacima si, posebno kada spustiš krov. Daje osećaj slobode, pa pustim radio, ubacim u 'D' i uživam", kaže vlasnik jednog od najpoželjnijih klasičnih kabrioleta. Ovaj primerak perfektnog stanja u Beograd je stigao preko Altantika i Letonije i sada se vozi po Srbiji.

Pre nekoliko godina, Hurolov san se ostvario u obliku umornog, ali dosta dobrog 380SL-a u MB-355 Diamond Blue boji. Originalno kalifornijski automobil, ovaj SL je prešao Atlantik i došao u Letoniju:

„Bio je kompletno originalan, nijednom nije imao nezgodu niti bilo šta slično, a čovek od koga sam ga ja kupio ga je vozio neko vreme. Rekao sam sebi da je sada pravi trenutak, prodao sam svog SL-a (R129) i kupio ovog. Uvezao sam ga u Srbiju, dobio beogradske tablice i počeo da ga vozim.“

Foto:Miloš Nikodijević

Vlasnik Hurol ističe da: „Kada ga voziš, u oblacima si, posebno kada spustiš krov — vožnja bez krova mi daje slobodu, osećaj beskrajnosti“. Još jedan veliki kvalitet SL-a jeste njegov kvalitet izrade, što ga čini savršeno pouzdanim i praktično neuništivim:

„Danas se čini da automobile namerno prave manje kvalitetnim da bi terali konzumente da ih stalno menjaju. Imam službeni automobil u kom ne mogu da osetim ništa što mogu u SL-u. Pun je jeftine plastike i ne prenosi nikakav osećaj kada ga voziš. Zato sam srećan kad god sednem u SL-a iako ne može da se meri po pitanju tehnologije. Kod njega, samo pustiš radio, ubaciš u D i uživaš!“

Foto:Miloš Nikodijević

Na ovom linku pogledajte fotografije fantastičnog primerka Mercedes-Benz SL (R107) zabeležene na zatvorenom putu.

Izvor: Autoslavia

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar