Kori Jumans
Foto: Screenshot Youtube I Love MLB

Do juče niko nije čuo za ime Kori Jumans. Ipak, preko noći je ovaj navijač postao ideal mnogih koji dolaze na tribine.

Ovaj navijač iz Dalasa je postao hit na društvenim mrežama, a pogotovo u SAD, nakon što je uhvatio loptu koju je Eron Džadž, igrač bejzbola, izbacio u tribine.

PROČITAJTE JOŠ

Navijač Teksasa Rendžera se obogatio jer je rival protiv njegovog tima (igrač Njujork Jenkisa) ispisao istoriju MLB jer je ostvario 62. „houm ran“ (izbacivanje loptice na tribine) u sezoni i tako ispisao istoriju. Loptu koja je odletela na tribine uhvatio je Jumans, a sada ta loptica vredi milione dolara.

Džadž je srušio rekord Rodžera Marisa iz 1961. godine, a Jumans je tako postao milioner.

Američki mediji su ga odmah pronašli, a on je poručio da nije odlučio šta će uraditi sa novcem. Može da izabere da je zadrži (i proda) ili da je vrati Džadžu.

„Dobro pitanje, ali još nisam razmišljao o tome“, istakao je Jumans kog je obezbeđenje ispratila sa stadiona.

Džadž bi voleo da dobije loptu nazad, ali je i sam svestan da će verovatno morati skupo da je plati.

„Videćemo šta će se dogoditi. Bilo bi lepo kada bih je dobio, ali to je za navijača veliki suvenir. Napravio je vrhunsko hvatanje i ima pravo da je zadrži“, poručio je Džadž.

U ovom trenutku lopta vredi dva miliona dolara. Ipak, kako je pravi unikat u istoriji cena može da bude i nekoliko puta više.

Jedan navijač je čak skočio sa tribine da bi pokušao da se dočepa ove lopte.

Jumans se oseća kao da je dobio na lotou, a odjednom u svakom vlasništvu ima predmet koji vredi milione. Za to je bilo dovoljno jedno dobro hvatanje.

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar