Foto:Privatna arhiva/Vesna Lalić

Poslanica SSP Marinika Tepić objavila je na Tviteru fotografiju incidenta ispred Skupštine Srbije, na kojoj se vidi poslanik sa liste SNS Marijan Rističević. Tepić je navela da je Rističević u ruci držao nož, što na prvi pogled i deluje tako. Međutim, on za Nova.rs navodi da u ruci nije držao nož, već ključ svog automobila.

Marinika Tepić na svom Tviter profilu danas je objavila sliku sa jučerašnjeg incidenta, kada su lider Dveri Boško Obradović i poslanici tog pokreta napali Marijana Rističevića.

Tepić je navela da Rističević u ruci drži nož i upitala koliko poslanika u Skupštini Srbije nosi hladno oružje.

Foto:Screenshot/Twitter/@MarinikaTepic

„Od nje su prvo napravili ruglo, sada i opasnu po život?! Ovo su ti uslovi za izbore? Više ne unose šipke i pištolje kao njihov Šešelj, prešli na noževe“, napisala je Tepić.

Međutim, Marijan Rističević kaže za Nova.rs da u ruci nema nož, već privezak za ključeve svog automobila.

„Odakle vam to da ja nosim nož? Pogledajte dobro fotografiju. Jeste li sigurni da je to nož. E pa nije“, rekao nam je Rističević.

Foto:Privatna arhiva

On navodi da nijedan poslanik ne može da uđe u parlament sa noževima

„Vidite li da su mi obe ruke zauzete? Da u jednoj držim kesu i telefon, a u drugoj privezak sa ključevima“, kaže Rističević, a da bi nam dokazao da nož u ruci nije imao, poslao nam je fotografije svojih ključeva.

Foto:Privatna arhiva

Prilikom jučerašnjen incidenta došlo je do guranja i koškašnja poslanika Dveri i SNS-a, a kako se moglo videti na fotografijama koje su objavljene, u tom incidentu pocepan je sako Marijana Rističevića.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare